Història

L’any 1988, es va constituir Construccions Meroca, SL, a partir de la feina de Melcior Roca Casas. Inicialment, feia de paleta, sobretot en la construcció de cases. L’empresa va sorgir a Les Planes d’Hostoles, per acabar a Olot, on es troba actualment.

Des d’aquí mateix va agafar el relleu el seu fill Melcior Roca Planella, conservant el coneixement i l’experiència d’haver treballat colze a colze amb el seu pare, però també amb l’objectiu de construir quelcom nou: així va néixer Obres Meroca, SLU, el juliol de 2016.

Amb la nova societat, doncs, es va conservar el saber fer i el rodatge dels anys de feina, però també es va apostar per l’obertura en tots els sentits. El camí a recórrer era ben clar: obrir-se a nous entorns geogràfics, sense deixar de ser presents a la Garrotxa, i també a noves col·laboracions amb empreses i professionals, sense oblidar-se tampoc d’aportar un granet de sorra al seu entorn social. Tot això, sempre amb l’objectiu i les ganes de fer més visible la feina d’Obres Meroca.

PROJECTES